Hundepasning på hundehotel

Indskrivning

Når din hund ankommer til hundepasning hos Hundefristedet i Fjerritslev nær Aalborg i Nordjylland skal den indskrives. Udfyld venligst følgende formular, print det ud og medbring det til vores hundehotel:

Microsoft Word docx

Indskrivning

Adobe Reader PDF

Indskrivning

Betingelser for hundepasning

Man skal være opmærksom på at alt ophold på Hundefristedet er på eget ansvar.
Hunde der er i dårlig form kan være trætte og ømme i deres muskler, efter hundepasning på Hundefristedet, da de på normal vis er meget aktive dagen igennem - hvor de leger og fjoller med de andre hunde.


Hvis der vil blive behov for det - at din hund bliver syg eller kommer galt afsted, så vil vi på Hundefristedet kontakte vores dyrlæge, som er tilknyttet stedet, på ejers regning. 


Din hund SKAL have den lovpligtige ansvarsforsikring for at kunne blive passet på vores hundehotel.


Der betales for hele det bestilte ophold, uanset årsagen til at opholdet er blevet afkortet, idet vi afviser andre kunder for at gøre plads til din aftale.
Vedrørende betaling, så er det kontant betaling ved afhentning. Vi gør opmærksom på at vi modtager SWIPP betaling - dog ikke dankort eller mobilepay.

​det eneste i skal medbringe, er en indskrivning der er udfyldt og underskrevet, en kopi af vaccinationsattesten hvor man kan se at vaccinationerne opfylder kravene for ophold på hundefristedet, en kopi hvorpå man kan se hundens chipnummer. 

Vi sørger for alt andet, foder ( lavet på laks og ris så uden korn, gluten osv) masser af godbidder ( også rent tørret kød med mange valgmuligheder alt efter om hunden bedst kan lide and, tun, kylling, oksekød, høns, lam eller andet ), snacks ( struberør, kaninøre, grisetryner, andefødder, okseøre, griseøre eller meget andet ), legetøj ( bamser, bolde, reb, pivdyr, gummiringe og mange andre ting ), kurve til alle hundene med MASSER af bløde puder, dyner til alle, bløde tæpper eller lammeskind ovenpå så de alle ligger dejligt blødt og der bliver passet på deres hofter og albuer osv. Ja som sagt så sørger vi for alt hvad der skal til for at hundene kan få så dejlig en ferie som muligt, med masser af forkælelse, hundeleg og socialt samvær med andre hunde 24 timer i døgnet ( få enkeltbokse og 2’er bokse hvis dette ønskes ) masser af menneskelig kontakt og uanede mængder kærlighed og omsorg❤️

 

Ankomst og afhentning på hundehotel

Ankomst og afhentning skal foregå på aftalte tidspunkter inden for åbningstiderne. Det er vigtigt at de aftalte tidspunkter bliver overholdt, da vi har nogle faste rutiner i forhold til ankomster og afhentninger der har til formål at bibeholde et stressfrit miljø.


Ved ankomst til hundehotel bliver hunden sat i en ankomstboks hvor i siger farvel til hunden, og så tager vi hunden og integrerer den i dens flok. Tilsvarende så bliver hunden sat i afhentningsboks 5 minutter inden i kommer og henter den.


Skulle i blive forsinket, så venligst ring eller skriv.

Hvad skal I medbringe til hundepasning hos os?

Det eneste i skal medbringe er hunden og den udfyldte og underskrevne indskrivning.


Vi sørger for alt andet. Der er mulighed for selv at medbringe foder i afmålte portioner, hvis dette ønskes.


Vi har tæpper, dyner og kurve til hundene, og vi tager også højde for specialunderlag til gamle hunde, eller hunde med specielle behov.

Inddeling af hundene

Alle hundene bliver vurderet ved ankomst til vores hundehotel, og så finder vi den helt rigtige gruppe, der kan opfylde netop din hunds behov. Inddelingen bliver lavet efter køn, aktivitets niveau, størrelse og alder. Det er vigtigt for os at din hund får den perfekte flok, hvor alle dens behov bliver dækket.


Vaccinationer

For at få hundepasning kræves det at hunden er vaccineret imod følgende:

Hundesyge - Parvovirus - Hepatitis - Kennelhoste nasalt
Hundesyge, parvovirus og hepatitis er med i den årlige vaccine. Kennelhoste skal der vaccineres for separat. Det skal være den de får i næsen. Dette skal være sket minimum 3 dage før opholdet på vores hundehotel.

Lidt om Kennelhoste
Inkubationstiden varierer fra 5-10 dage og derfor kan en tilsyneladende rask hund blive afleveret på et hundehotel, for kort efter at begynde at hoste. Et par dage efter hoster resten af stalden og de er smittet.
Derfor er det vigtigt at alle hundene er vaccineret, for ikke at sprede smitte.

I januar 2008 kom en ny og effektiv vaccine imod de to kennelhosteorganismer, der hyppigst er årsag til hoste og nyse. Det er en næsespray, som stimulerer dannelsen af antistoffer på overfladen af luftvejenes slimhindeceller, således at bakterier og vira ikke kan sætte sig fast. Fordi vaccinen beskytter luftvejenes overflader direkte er den meget mere effektiv og langtidsbeskyttende. Der går dog tre uger efter vaccinationen, inden der dannes fuld immunitet, og den holder 1 år.


Dette sikrer dig og din hund det bedste ophold, uden at tage ubehageligheder med hjem.

Få mere information om pasning af din hund på hundehotel

Vil du vide mere om vores hundehotel og dine muligheder for hundepasning af din elskede hund? Kontakt os på telefon 20 16 67 02 eller send os en mail på mail@hundefristedet.dk. Du kan også booke et ophold på hundehotellet online.

HundeFristedet
Manstrup Strandvej 33
9690 Fjerritslev

Ring os op​

​Send os en mail

Firmainfo

Hundefristedet
v/Dennis og Alice Olesen

CVR: 36660171

Åbningstider

Kl. 08-10 og kl. 15-17 på hverdage

Kl. 08-10 og kl. 15-17 lørdag/søndag

Se mere her »