Kontakt os på mail: mail@hundefristedet.dk

Betingelser for opholdet

Vaccinationer

Din hund skal være vaccineret mod hundesyge, parvovirus, hepatitis (leverbetændelse) og kennelhoste for at kunne opholde sig på Hundefristedet, da det er vigtigt at mindske risikoen for sygdom og smittespredning blandt hundene.

Du bedes derfor medbringe kopi af hundens seneste vaccinationsattest, da vi skal kunne fremvise den for dyrlægen ved behov. Hundens chipnummer skal fremgå, så det er tydeligt, hvilken hund det omhandler.


  • Hundesyge, parvovirus og hepatitis er med i den årlige vaccination af hunde.
  • Kennelhoste skal der derimod vaccineres for separat hos dyrlægen. Det er vigtigt, at denne vaccine gives nasalt (i næsen) eller oralt (i munden).
  • Lopper og flåter - vi anbefaler, at du behandler din hund mod lopper og flåter før opholdet.

Bemærk, hunden skal være nasalt eller oralt vaccineret mod kennelhoste minimum 5 dage før ophold på Hundefristedet.

Forsikring og sygdom

Vi gør opmærksom på, at hundens ophold på Hundefristedet er på ejerens ansvar. Din hund skal derfor være forsikret med den lovpligtige hundeansvarsforsikring. I tråd med hele grundideen i pasningen vil hunden have samkvem med andre hunde og ikke være under konstant opsyn.

Hunde, der er i dårlig fysisk form, kan være trætte og ømme i deres muskler efter opholdet, da de typisk vil være aktive i løbet af dagen og lege med andre hunde. Hvis din hund bliver syg eller kommer galt afsted, kontakter vi vores tilknyttede dyrlæge, så hunden får den påkrævede behandling. Dette vil være på din regning som hundens ejer, og du vil naturligvis blive kontaktet og informeret herom.

Pris og betaling

Ankomstdage og afrejsedage regnes som hele betalingsdage, dvs. der betales for hver påbegyndt dato. Betaling sker ved starten af opholdet og for hele det bestilte ophold.

Ved aflysning mindre end 1 uge inden ankomst betales halvdelen af beløbet. Ved udeblivelse betales det fulde beløb. Ved afkortning af opholdet betales for hele det bestilte ophold, da vi kan have afvist andre kunder for at gøre plads til din aftale.