Hvalpe

Kennel Royal Bullkings:

Vi er uddannet DKK opdrætter, og har derfor også DKK godkendt kennelmærke.

Vi har valgt at kalde vores kennel Royal Bullkings da vi avler Bullmastiffer. I kan læse mere om Bullmastiffen her: http://www.bullmastiffklubben.dk/index.php/fa-viden-om-racen

Vi har selv tre bullmastiffer der arbejder med os dagligt i pensionen.

Vi forventer kuld forår 2017.

Hvalpekøber: Vi er meget passioneret med vores opdræt, så alle der ønsker at købe hvalpe gennem os skal godkendes før de komme på hvalpelisten. Der indgåes en bindende kontrakt imellem os og hvalpekøberen.

Prægning: En hvalps prægningsperiode er de første 10 uger, så ligesom vi stiller krav til vores hvalpekøbere så stiller vi også krav til os selv i hvalpens første 8 uger. Vi gennemfører et velafprøvet forløb med vores hvalpe, der optimalt træner hvalpen mentalt, socialt og fysisk, således at hvalpen har oplevet så meget som muligt. Vi hjælper naturligvis også hvalpekøberne med den fremadrettede træning.

Pris: Efter godkendelse af hvalpekøber opkræver vi et depositum på 1/3 af prisen, der ikke er refunder bart hvis i fortryder. Ved afhentning af hvalpen betales det resterende beløb.

Prisen er 14.000kr og det inkluderer:

1 pose hvalpefoder

Hvalpepakke

Hvalpen er chippet, vaccineret, har sundhedsbog og DKK stambog. Der bliver lavet DKK salgskontrakt. Det vil altid være muligt at få råd og vejledning hos os under opvæksten.​​

HundeFristedet
Manstrup Strandvej 33
9690 Fjerritslev

Ring os op​

​Send os en mail

Firmainfo

Hundefristedet
v/Dennis og Alice Olesen

CVR: 36660171

Åbningstider

Kl. 08-10 og kl. 15-17 på hverdage

Kl. 08-10 og kl. 15-17 lørdag/søndag

Se mere her »